Nog 90 dagen

We hebben een deal met DAEL!

We hebben een deal met DAEL!

Ruim 22 jaar geleden gingen de gebroeders André en Klaas van der Hout  uit Maasdijk samen een avontuur aan in de wereld van Data en Electra . Vanuit de, inmiddels bekende, garage groeiden ze door naar de panden aan de Aartsdijkweg en De Lier. En nu wordt op Honderdland het nieuwe onderkomen gebouwd. Hier wil DAEL nog meer een begrip worden in het Westland. Inmiddels is DAEL uitgegroeid tot een groep van acht verschillende  BV’s en meer dan 300 medewerkers.

De dagelijkse leiding is sinds een kleine vier jaar in handen van algemeen directeur Jeroen van Leeuwen. Hoe leuk is het dat we als organisatie van de Ruitenburg Run Maasdijk juist met hem hebben afgesproken. Deze man uit Berkel oogt niet alleen super fit, maar blijkt dat ook te zijn. Hij loopt drie keer in de week hard en heeft daarnaast nog meer sportieve hobby’s. Hij heeft verschillende halve marathons gelopen en  één keer de Rotterdam marathon voltooid. Daarnaast heeft hij tien keer mee gedaan  aan de Roparun. Op 15 juli wil hij ook zeker gaan hardlopen in Maasdijk! Dat is ook een mooi bruggetje naar de reden dat we vandaag te gast zijn bij DAEL. Dit bedrijf is namelijk al diverse jaren trouwe sponsor van 5 van DAEL, de 5 km wedstrijd tijdens de Ruitenburg Run Maasdijk (RRM). Ook nu heeft de directie aangegeven dat ze de komende drie edities de hoofdsponsor willen zijn van deze mooie run door Maasdijkse polder. Daar zijn we natuurlijk trots op.

Het contract werd hiervoor symbolisch ondertekend op de kamer  van Jeroen. Deze ruimte is letterlijk behangen met de nieuwbouw tekeningen van het nieuwe te bouwen pand. De werkzaamheden hiervoor zijn inmiddels in volle gang. Alle bedrijven binnen DAEL komen hier samen en zullen hun gezamenlijke krachten nog beter kunnen gaan bundelen.

De organisatie van de Ruitenburg Run Maasdijk wil DAEL van harte bedanken voor hun sponsorschap en wenst de directie en medewerkers  veel succes bij de bouw van hun schitterende nieuwe onderkomen.